Piirrettyjä kenttäpainotteisia ratsuja Belgiasta
Rossi Eventers
Etusivu Miljöö Kenttäratsut Toiminta Kasvatus

Uusimmat kuvat
Tervetuloa Belgiaan

Ensin oli vanhempiensa kanssa riitautunut parikymppinen, lauma osaavia kenttäratsuja ja miljonääri-isukin omistama hevostila Belgiassa. Näistä lähtökodista lähti myös Nathaniel hevosrekalla Britanniasta kohti Belgian ja Hollannin rajaa, merenrantaa ja Rossi Eventersiä. Nuorukainen ei aikonut enää koskaan sylkeäkään Britanniaa, sen sateita tai typerää isäänsä kohti -huolimatta siitä, että tosiasiallisesti Nathanielin koko omaisuus oli tämän isän, Ricciardo Rossin, nimissä. Rosseista vanhempi oli ollut noin kaksikymmentä vuotta -ja neljäkymmentä kiloa sitten kuuluisa kenttäratsastaja. Nykyään kipakka italialainen keskittyi kenttäratsujen sijaan laukkaratsuihin sekä niiden kasvattamiseen ja kilpailuttamiseen Britanniassa.

Merenrantamaisemissa sijaitseva valkoinen kartano tiluksineen antaa loistavat mahdollisuudet jatkaa Ricciardo Rossin perintöä kenttäpainotteisien ratsujen parissa. Rossi Eventerssissä ratsutetaan ja kasvatetaan suorituskykyisiä ja selväpäisiä täysi- ja puoliverisiä, mutta aina välillä joukkoon on lipsahtanut muutama suurempi ponikin. Nathaniel hoveineen kiertää kilpailuissa hevosten kanssa ympäri Eurooppaa ja tallityöntekijät pitävät sillä välin tottuneesti kioskin pystyssä.

Lämpimästi tervetuloa,
Rossi Eventers

Kuulumisia

Kesäkuussa 2020

Masquerade juhlat kutsuvat Zenissä Nathanielia ja Geyzeriä. Kaksikko on matkalla viikon (8.-14.06.2020).

Toukokuussa 2020

Hanami Week kutsuu! Viikon verran este- ja koulukilpailuja lähes koko hevoskatraan kanssa. Varsat tietysti jäävät kotiin, mutta kilpailuikäiset ja viimeiset arvokisansa starttaava Kosti ovat mukana.

Huhtikuussa 2020

14-vuotias Luka de la Gardie osti Daedaluksen itselleen. Poika opiskelee Eton Collegessa. Daedaluksesta olisi tarkoitus tulla pojan ensimmäinen suurempi kenttäponi, jonka kanssa on suuri halu puhdistaa palkintopöydät.

Rossi Eventersiltä lähtee useita hevosia toukokuun alussa kohti Ruotsin Markarydia, Stall Falkencreutzin järjestämälle Hanami Weekille . Estepuolella lähes jokaisessa luokassa hyppää vähintään yksi Rossilainen, joten peukut pystyyn ja luottamusta vahvaan kokemukseen ja luotettavaan suorittamiseen.

Nathaniel huitelee edelleen äitinsä helmoissa Suomessa ja yrittää keskittyä selviämään Suomen pikkuluokista Geyzirin kanssa. Myös tämä kaksikko suuntaa näillä näkymin Ruotsiin.

Nemesis on ollut Gwyln Horse Farmilla opettelemassa kenttäratsuksi. Yllätys oli suuri, kun tamma todettiin tiineeksi. Tiineys sujui hyvin, mutta vielä tiineyttäkin suurempi yllätys oli, kun syntynyt varsa oli ponileimainen ja sen isäksi paljastuikin Welsh orin. Yllätyksistä huolimatta pikkuruinen Welsh part-bred ori Daedalus UGH on terve ja virkeä tapaus.

Maaliskuussa 2020

Tet-harjoittelija Alice lähti takaisin Suomeen vietettyään kaksi viikkoa Belgiassa hoitamassa hevosia. Nathaniel väitti tytön lorvineen ja kettuilleen enemmän kuin tehneen töitä. Alice puolestaan oli täysin eri mieltä, luonnollisesti.

Ulkoasu © M Layouts | Kuvat, tekstit ja muokkaukset © Loru VRL-14873 | virtuaalitalli - a sim-game stable | virtuaalihevonen - a sim-game horse | Päivitetty 01.06.2020